Summer Wishlist!

piclab

De här plaggen hade man inte tackat nej till i sommar, guuud vad man vill ha sommar nu. Jag tänkte lägga upp någon sån här bild typ någon gång varje månad. Tycker ni att jag ska göra det? Alla de här kläderna har jag hittat och satt ihop. Och allt detta gjorde jag på mobilappen ”It’s my styl” där mitt användarnamn är Neajensen. Det är lite som instagram bara att man bara lägger ut bilder på såna här outfits där kan man också se vart kläderna kommer ifrån och vad de kostar. Och jag försöker lägga upp såna här på appen så ofta jag kan så om ni vill ha fler såna här så kan ni kolla i appen.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>