Subway!

 

piclab

Hej!

Detta får bli ett litet snabbinlägg för att jag inte har mycket tid, men jag och de flesta utav mina tjejkompisar har precis tryckt i oss lite Subway för att vi inte tyckte maten i skolan inte var så ätbar, själv tog jag en Subway Melt som nu har blivit en av favoriterna. Vilken är eran favvo macka på Subway? Idag ska jag inte göra så mycket, jag ska följa med Rebecka hem till henne och sen ska jag med henne till hennes gymnastik. Och kanske prova på att vara tränare för 06:orna och sedan kanske prova på att vara med i hennes grupp. Kanske kan komma upp lite bilder på det i senare inlägg.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>